Proeverijen

Een aantal keer per jaar organiseert Vivre, in samenwerking met de Wijngalerij, proeverijen. Proef en ontdek ons unieke assortiment van top wijnhuizen.

Op de hoogte blijven van onze wijnevenementen? Volg onze social media hier.

Facebook
instagram

Pinsas

Naast een goed glas wijn serveren we pinsa’s in diverse variaties. Een pinsa is een kruising tussen een focaccia en een pizza. Deze is ontwikkeld door de Pizza Academy welke gelieerd is aan de Good in Food Academy in Italië. Buon appetito!

Unsung heroes

Wij voeren een wijnassortiment van enkel eigen import. Dit doen we in samenwerking met de Wijngalerij en Midiwines, een wijnhandelaar welke tevens familie is. Kleinere , voornamelijk biologische huizen die niet op elke straathoek te verkrijgen zijn, de zogenaamde unsung heroes, staan centraal. Wijnhuizen die het volgens ons zeker verdienen om door een breder publiek bezongen te worden!

Relatiegeschenken & Design

Van een bijzondere wijn (eventueel in een kistje voorzien van je bedrijfslogo), olijfolie en azijn of een chique humblelamp. Voor elk budget kunnen wij je voorzien van een op maat gemaakt relatiegeschenk. Bij ons ben je aan het goede adres voor een uniek cadeau.

Doe een aanvraag

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief!

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Vivre, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.

Jouw bericht is succesvol verzonden
Er is wat mis gegaan bij het verzenden van het formulier.